Onze voorzitter verwoordt dit als volgt:

Dank!
Het thema van vorig jaar: ‘Een belofte die door gaat’ onderstreepte toen nog maar eens dat voortzetting van onze Maria Ommegang-traditie, niet ter discussie staat.
Daarom kon het coronavirus ons dit jaar ook niet verhinderen om de Ommegang weer door te laten gaan. Helaas niet op de gebruikelijke manier, maar door te kunnen bouwen op de inzet van jullie als trouwe ondersteuners, konden we in de Sint Gertrudiskerk, getuigen van ons vertrouwen op een betere toekomst.
Pastoor Verbeek sprak bij deze viering een nieuwe belofte hiervoor uit. Koorzang, orgelspel, prachtige bloemversiering, declamaties en de rondgang met het Ommegangbeeld door de kerk maakten bij deze speciale editie zeer veel indruk. De aanwezigheid van burgemeester Petter stak een hart onder riem van alle medewerkenden.   

 Het bestuur van de Maria Ommegang bedankt hiermee alle mensen die dit zondag mede mogelijk maakten! Ook een speciaal woord van dank aan het team van Zuidwest-TV dat ervoor zorgde dat zeer velen deze alternatieve Maria Ommegang thuis op TV mee konden volgen. Als laatste spreken we onze hoop uit dat de 77e editie van onze Maria Ommegang in 2021 weer op de voor u en ons vertrouwde manier, in goede gezondheid, kan plaatsvinden. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Maria Ommegang
Cyril Poppelaars, voorzitter