Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Doe mee aan de jubileumeditie van de 80e Maria Ommegang op 30 juni 2024!

Doe mee aan de jubileumeditie van de 80e Maria Ommegang op 30 juni 2024!

Extra deelnemers zijn van harte welkom, ongeacht leeftijd of geslacht. Voor iedereen is er een plekje in onze stoet, met diverse rollen en figurantenrollen beschikbaar. Of je nu alleen wilt deelnemen of met je hele gezin, iedereen is welkom!

Mannen, vrouwen en kinderen kunnen zich aanmelden voor figurantenrollen. We zoeken figuranten in allerlei groepen en met name ook trotse borddragers. Kinderen kunnen ook deelnemen aan verschillende groepen, zoals de Muizengroep, Dingdonggroep, Vreugdebloem- en Mirjamgroep voor meisjes, en de Kerstwagen, Muizengroep en Goliath-soldaatjes voor jongens.

Ouders en gezinnen kunnen ook samen meelopen in één van de volksgroepen. We hebben voldoende kleding beschikbaar om iedereen een passend kostuum te bieden, en mensen van alle geloofsgezindten zijn welkom om mee te doen!

Meld u nu aan en maak deel uit van deze bijzondere 80e jubileumeditie!

©DIck Vermaas fotografie

Wilt u graag deelnemen aan deze prachtige stoet? Stuur dan een e-mail naar: aanmelden@mariaommegang.nl. Er wordt altijd contact met u opgenomen.

Voor meer informatie over de gang van zaken kunt u e-mailen naar Hans Withagen van de commissie Stoet via: stoet@mariaommegang.nl of telefonisch via: 06 13 26 58 59.

Laten we samen deze eeuwenoude traditie voortzetten en een onvergetelijke dag creëren!