Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Naast deelnemers ook collectrices gezocht voor de Maria Ommegang

Naast deelnemers ook collectrices gezocht voor de Maria Ommegang

Meld je aan!

Voor de 79e naoorlogse Maria Ommegang die op zondag 25 juni 2023 door Bergen op Zoom trekt, worden nog deelnemers gezocht. Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn daarvoor figurantenrollen beschikbaar. Voor dames zijn er ook plaatsen beschikbaar voor een paar sprekende rollen. Voor mannen zijn er plaatsen als drager bij de Levieten en bij het Klokkenspel. Ook voor kinderen zijn er vrije plaatsen: voor meisjes in de Muizengroep, de Dingdonggroep, de Vreugdebloem- en de Mirjamgroep. Voor jongens op de Kerstwagen, in de Muizengroep en soldaatjes bij Goliath. Met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes die graag mét elkaar meedoen, houden we rekening. Het is ook mogelijk om als ouders, zelfs als geheel gezin, als figurant mee te lopen in één van de volksgroepen.

Ook zoeken we nog dringend collectrices die als zodanig in de stoet mee willen lopen. De Maria Ommegang heeft daarvoor speciaal nieuwe jurken gemaakt.

Keuze genoeg voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze Maria Ommegang. Er is genoeg kleding aanwezig om iedereen een passend kostuum te bieden. Vooraf wordt dat dan met u uitgezocht. Mensen uit andere geloofsgezindten zijn ook van harte welkom.

Voor iedereen is het jaarthema 2023 “Jij doet er toe” van toepassing.

Geïnteresseerden kunnen zich via mail melden via: aanmelden@mariaommegang.nl  Telefonisch kan informatie worden gevraagd bij Hans Withagen op nummer 06- 1326 5859.

foto: Dick Vermaas